Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lille vän


Lille vän,
två ord kan du knappast vara utan.
I allafall inte om du ska plinga på lutan,
till maktens harm.

Lille vän,
två ord behöver du på stigen du går.
De är stora och till vägs ände når,
till hjärtat.

Lille vän,
två ord kan du knappast vara utan.
I allafall inte om du ska plinga på lutan,
i vänner slag.

[andetag]

Lille vän,
de orden ingår i var man vokabulär.
De orden sårar aldrig, eller överflödiga är,
i stunden.

Förlåt mig.





Fri vers av Janjohan
Läst 328 gånger
Publicerad 2006-04-28 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan