Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minne


Du smög upp
bakom mig.

Dina händer över mina ögon.

Dina varsamma händer, lekfullt.
Jag kände din doft.

Det var Du.




Fri vers av Martin Lind
Läst 342 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-23 12:06



Bookmark and Share


  Martin Lind
Jaa, det var en ljuvlig ögonblicksbild. Det märkliga är att minnet finns där, så nära .....
2016-09-08

  Minkki VIP
sensoriska minnen, så starka de är
2016-09-08

  Chawa VIP
Ljuvlig ögonblicksbild...
2016-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Martin Lind
Martin Lind