Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Vinter*


Kung Bores Hand
Har landat över Oss
Vitt*Vitt
Snö*Snö Överallt
Så långt Ögat kan Se
Naturen*Bidar sin Tid
Snart*Vår
Underbar*Glädje
Blomster*Prakt
i*Hjärta*Själ
Längtar*Efter
Solens*Strålar

24/1-16 Av*i.Åberg




Fri vers av Irene Åberg
Läst 149 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-24 13:13



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Efter sol och vår
kan man längta
gott Du pränta
men än på den
får vi vänta...

2016-02-07

  ResenärGenomLivet VIP
Värmen har smält bort all snö där jag bor, men vem vet, det kan ju bli kallt igen...fast jag längtar också efter våren...
2016-01-27

    Dan Myrbeck
Ja, snart tar Kung Bore bort
sin hand från vårt land, och
vi välkomnar vår vår!
2016-01-25

    ej medlem längre
Ja nu är vi allt trött på vintern!
2016-01-24

  Niliboy
Ja, du diktar så glatt att man blir lycklig. Riktigt trevligt å fint! Om denna kalla vinter, men ni har ju plus. Häruppe har vi på gården idag minus 15 !
2016-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg