Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I denna egoistiska tid även bland kristna så är det tur för oss att Gud inte är mänsklig.


Vem bryr sig?

Det sitter en tiggare utanför kyrkan
Därinne har vi nog olika slags dyrkan
Caf'eet blev fullt av fikasugna medlemmar
Allt gott som serveras Jesussuget hämmar
Om man vill att någon ska hjälpa till att be
Då säger de istället man ska mackor bre
Om man försöker att vara med i gänget
Då får man bara fixa allt smått i flänget.

Det är en märklig tid som vi lever i nu
Det är inte lätt för svaga, lidande ju
Ingen verkar bry sig om folket runtomkring
På det som är viktigt det satsas ingenting
Snart kommer kristiderna att bli verklighet
Det är bara några som denna sanning vet
Det finns bara en som oss alla bryr sig om
Det är han som i evighet har sagt sitt kom.




Bunden vers (Rim) av Maria Eliasson
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-24 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Eliasson
Maria Eliasson