Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Giftaslysten....limerick




Så var det hon som bad till Gud
att snart få bliva brud
Då svarade vår Herre
\"Ja se det var värre
alla som ser dig får ju gåshud\"


Så var det han som bad till Gud
att få kontakt med en brud
Då svarade Jehova
\"Det kan jag inte lova
jag är inget jäkla ombud\"


Bs-06




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 381 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-28 19:39



Bookmark and Share


  desperado
*fniss*
2006-05-01

  Paulina LH VIP
*Flin* Ja, ibland är det bara Gud som förstår oss singlar (mig)... och frustrationen som ibland slår en som en rak höger...

Väldigt bra, Bodil. :))
2006-05-01

  Rune Thorsell
Hej Bodil!

Näe, det här med Gudde, Krille, Pelle och gubbarna tror jag inte på. Mycket bättre att skriva in sig på Passagen Dejt. Det kan nog sätta bröllopsklockorna i svängning. Bing! Bång!

Tusen kramar! Rune.
2006-04-29

  Ingrid Nilsson
Åh,så roliga! Och extra roliga med skev betoning!
2006-04-29

  Helene Månsson
Skrattar! Härligt Bodil! /Helene
2006-04-29

  Yvonne Vigstrand
Precis vad jag behövde denna morgon....ett gott skratt!
och du gav mig det med din fina limerick...
Mycket bra!
Kram Yvonne
2006-04-29

  Karin Rosberg
Gud, så gullig!! jag skrattade gott! Karen
2006-04-29

  Bengt VIP
Den var söt, men det borde väl Jahve ha kunnat ordna! :-)
2006-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg