Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När dimman lättar

Dimman lägger sig som
ett täcke över ängarna

några mystiska varelser
skymtar genom dimmslöjorna

det gråa landskapet
står redo för solen

dofterna, det färgsprakande
syns åter, när dimman lättar





Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-25 12:04



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Dina ord målar upp en vacker levande tavla.....
2016-01-26

  Maud Louise
Väcker en längtan att åter se färgerna av ett sprakande liv och kliva ur det grå! Att åter börja leva..... Mycket fint
2016-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson