Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligen?


Jag ska ta en spruta
med *********** varje dag
för det blev så jävla skönt och varmt
i mitt blod
tycker jag





Fri vers av volatile
Läst 590 gånger
Publicerad 2007-05-22 15:58



Bookmark and Share


  Albert
var rädd om dig, vännen
2007-06-24

  Ulf Popeno
Kanylkänsla med stjärninnehåll?
2007-05-22
  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile