Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vargtimmen

vaknar på natten
har bråttom tillbaka
till skymningen
börja om
andra tankar
vill vänta en stund
sova lite
slippa höra gräset växa
slippa ljuset slippa mörkret
vaknar på natten
därför att inget hörs
inget syns

en klåda i vargtimmen
hittar inte hem
finner ingen sömn
ensam ovan täcket
ensam under sängen
allt är en vargtimme
huggtänder
grov päls
vakna
tankar
ny stig att gå på
vill börja om
andra tankar
en annan sömn




Fri vers (Fri form) av Casbah* VIP
Läst 463 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-28 21:08



Bookmark and Share


    Louvisa
Gillar den
Du sätter ord på alla dessa nätter
Härligt språk
andra delen av dikten klart bäst
2006-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Casbah*
Casbah* VIP