Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi är alla samma och skapare av våra egna liv


Jag är du

Jag är drömmerskan.
Jag följer dig dag och natt,
ger dig drömmarna du ber om.

Jag är väverskan.
Av den spunna livstråden
väver jag ditt livs klädnad.

Jag är skaperskan.
I din tillblivelses ögonblick
gav jag dig livets verktyg.

Jag är tänkaren.
Jag flyter tidlöst genom dig,
ger dig varje tanke som föds.

Jag är talaren.
Orden som du lämnar ifrån dig
ger jag vingar så de lyfter.

Jag är utföraren.
Jag är handlingens mästare
i dina skapelsers perfektion.

Jag är motsatser.
Jag är jublande gudomlighet och sorglig gudlöshet.
Jag är skimrande ljus och mörkaste mörker.
Jag är strålande glädje och djupaste sorg.
Jag är klaraste kärlek och svartaste hat.
Jag är livet och jag är döden.
Jag är allt.

Jag är väljerskan.
Jag ger valet mellan ljus och mörker
för dig att lyfta händerna mot.

Jag är du!




Fri vers av Susros
Läst 327 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-26 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susros