Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och en dag

Ska jag skära sönder henne också
i små, små bitar
Ha sönder henne också
som alla andra som han någonsin velat ha
framför mig
ha sönder er allihop
trasa sönder er verklighet
öga för öga, tand för tand
gånger 1000
spotta på era ideal
riva upp era gamla sår
förbanna er lycka

och jag ska bryta ner hennes pokaler
alla är så imponerade av
jag ska ta det som tillhör henne
som hon påstår sig äga

ditt svin jag ska...

..överaska dig, vänta bara.




Fri vers av caveman
Läst 253 gånger
Publicerad 2006-04-28 22:08



Bookmark and Share


    Ms Field
Smärtan och ilskan svider till i mig när jag läser denna! gillar verkligen slutet.
2006-04-30
  > Nästa text
< Föregående

caveman