Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En känsla av att ingen vill ha mig.


Ljumhet

Rött är varmt
blått är kallt
jag befinner mig i mitten
så jag e ljum.

Och något som e ljumt vill ingen ha...




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-27 13:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sorgset det känns att läsa din dikt.
2016-01-27
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP