Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skåpmat


vett nog

Människorna som röjde en åker här

Hade vett nog

Att lämna den stora eken ifred

Dom visste

Att det finns andra maktstrukturer

Än den mänskligheten skissat fram

Att träden i långa tider

Härskat över världen

Och nu bara bidade sin tid

Förberedde sej

Samlades i skogar




Fri vers av Larsch Garage
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-28 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larsch Garage
Larsch Garage