Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skåpmat: ur Gulnat papper


System

Mödrarna
Vars liv är vigda
Åt att skydda er från
Livet
Kan inte värja er
Från den ofrånkomliga
Outhärdliga hackordningen




Fri vers av Larsch Garage
Läst 323 gånger
Publicerad 2016-03-06 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larsch Garage
Larsch Garage