Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skåpmat


Beelzebub

Vissa nätter
När dimman rullade fram
Som ormtungor
Genom
kyliga gränder
Kunde man se honom
Stå där
Vid tidningskiosken

Fingrarna
Följde löpsedelns bokstäver
Noggrant

Tog ett steg bakåt

Log då han såg
Att hans verk var gott




Fri vers av Larsch Garage
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-07 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larsch Garage
Larsch Garage