Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En illusion?

Jag ser silverröda trådar
skjuta ut från ingenstans,
de lyser upp men är straxt borta.
Vad betyder de?
Var kom de ifrån?

Jag söker men finner inte,
jag blundar men hör inte,
jag känner med handen
men intet finns där...
är det bara en illusion?




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-29 11:45



Bookmark and Share


  den nakna poeten
som livet skälv
2016-02-12
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP