Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur lyckas med lyckan

 


Hur lyckas med lyckan
om man själv känner sig olycklig
på grund av sjukdomar
som ingen kan förstå


Och i avvaktan på säker diagnos
tar man en dag i sänder
och hoppas att inget är livsavgörande


Men ångesten rider utan slut
och tär på kärleksförmågan
som ju är det viktigaste i livet


Suckar öppnar inga rymder
mot himmelska makter
som har tid att bry sig


 




Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-01-29 23:33



Bookmark and Share


  Rachel Roth
Fredrik, precis så blir det, när man grips av oro och ångest. Om det gäller dig hoppas jag det reder ut sig.
2016-02-01

  Palett
Bra fångad känsla i denna text !
2016-01-31

  aol
Verkligen vännen en prosa som grep tag i mej kände en maktlöshet , bra fångat,
2016-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP