Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skåpmat


Det syntes tydligt

 

en dag
bestämde sig kärleken
för att promenera
i min stad
längs invanda gator
över kända platser
såg jag henne gå
en sjal dolde hennes hår
löv virvlade kring hennes fötter
det syntes tydligt
att hon ville gå långsamt
ta in allt
men kylan skyndade på hennes steg
drog upp hennes axlar




Fri vers (Fri form) av Larsch Garage
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-30 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larsch Garage
Larsch Garage