Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Si


Önskde att jag inte..

Min vän jag har älskat
Men också hatat
Men kärleken vann




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-31 00:27



Bookmark and Share


    Ubuntu
En fri och glad man i naturen.
2016-02-07

  Lars Hedlin
Suveränt levande och bra .)
2016-02-03

    Dan Myrbeck
BRA!
2016-02-01

    Jag är fan större än Sartre
Bra att kärleken vann, inte alltid det blir så.
2016-01-31

  genni VIP
Fint foto.
2016-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano