Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guldskogen. Bild Google.


Guldskogar

Vi har lovat varandra guldskogar.
Alla våra dagar har vi lovat att vi
ska ge varandra guldskogar.
Vi kämpar varje dag att hålla
löften för varandra.
Vi håller våra löftens ord.
Aldrig har vi känt trygghet
hos någon annans famn.
Vi känner trygghet bara i
varandras famnar.

MaRit-MaRit LöfRoos.




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 159 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-01-31 11:33



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Phu! Så otroligt vackert skrivet mitt i kärlekslivet!

Är man trygg tillsammans så håller det i sig..Sååå vackert skrivet!
2016-04-15

  Solstrale VIP
Du underbara poet som ger både bild och text till läsaren, glädje det ger! Kram!
2016-04-14

  M M Mannheim VIP
Vackert!
2016-01-31
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos