Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Delar med mig av en liten påminnelse till mig själv som berör oss alla och envar ...


Livet är lite som vädret ...

... varierande
och årstidsberoende ...

Och visst
är det så
att även ovan
de allra mest ihärdiga
ovädersskyar
skiner solen
och himlen är blå ...

Insikten
finns där
någonstans inomboende
i något litet skrymsle och vrå ...

Men jämväl
behöver man lite då och då
påminnas om 
att det faktiskt är så ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-02-02 19:35



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tack för den påminnelsen, den behövs...
2016-02-06

  Maud Louise
Så väldigt sant! Påminnelse behövs.... Det är alltid som mörkast innan gryningen!
2016-02-03

    ej medlem längre
Skön, hoppfull text att läsa. Tack!
2016-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP