Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1974

1974
Asfalten är blöt
Täckt av snöslask

Det luktar köttsoppa från bamba
Fastän klockan är 2 och rasten slut
Serverades alltid med tillhörande
Sötlimpa och ost

Jag stoppade mobbningen av Max denna dag igen
Ett gäng treor försökte varje dag
Och jag tog striden varje dag
Tänkte inte
Följde bara hjärtats instinkt

Den korta Vandringen hem
Tog över en timma tillsammans i slasken
Med blöta fötter och kalla lår
För att slippa vara ensam så länge
Ensamhet som nästan förstenade mig
Och Max som ville slippa sin piller och vinberusade mamma

Mörkret föll tidigt där jag satt
Med Kalle och pepparkakor
Fanns det nån annan än jag
Och monstren på övervåningen
I hela världen




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-02 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP