Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lånad bild rumi facebook


minnets eko

 

stjärnbelyst skimrande,

 

 tindrande svall

 

 

i morgonrodnadens

 

 tidiga timma

 

*

 

lystrar till

 

 minnets eko

 

 

 

 tystnaden

 

 tiger stilla

 

 




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 244 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-02-03 05:05



Bookmark and Share


  Karolina Cerise
Vackert!
2016-02-08

    Birgersdotter VIP
Vackert
2016-02-08

  Åse Tropp VIP
Vackert!
2016-02-04

  ULJO
Oh så vackert
2016-02-03

    ej medlem längre
Fint Gisela,bilden påminde om Pink Floyds senaste,"the endless river".
2016-02-03

    Dan Myrbeck
Mycket finstämt vacker med
fina rim & allitterationer.
2016-02-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämd poesi i symbios med underbar bild.
2016-02-03

  Änglaögon
Vacker stämning i dina rader.
2016-02-03

    ej medlem längre
Underbar vacker poesi.
2016-02-03

  Lars Hedlin
Så bra starkt och fint
2016-02-03

    ej medlem längre
En vacker melodi nynnar i dina ord.
2016-02-03

  Maud Louise
Mycket vackert...
2016-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell