Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Water and air, the two essential fluids on which all life depends, have become global garbage cans. " Jacques Cousteau


Acerbus

1.

Det stora besväret
Hopar sej
Jorden spottar tillbaka sporerna

Dagarna slutar sina dagar
Med poler rostande i tysthet

2.

Tidningsrubrikernas svarta grodgöl
Ett två tre
Vi är salamandrarna som dör ut
I tysthet
I tysthet amen

3.

Ingenting finns kvar
Bara maskinerna som sover stilla

Ni som fortfarande letar
Behöver något att leta efter

4.


Klev ner till midjan
I barndomen

Och dom nybyggda varuhusen
Där skogen legat
Skavde ovant på näthinnan




Fri vers (Fri form) av Larsch Garage
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-03 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larsch Garage
Larsch Garage