Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mig sJälv

men om jag såg mej själv, skulle jag bli rädd då

 

Tänk att få se sig själv

för första gången

säga godag och hälsa, hålla nyfikenheten

stången

inte fråga för mycket, le och iaktaga

skulle jag se alla sprickor som

jag så omsorsfullt sökt laga

 

sa jag något intressant, skulle jag då lyssna

eller se min besvikna min om jag valde att

inte hyckla, och säga som jag tycker att det är

skulle jag  då gå 

 

om jag såg mig själv, skulle jag bli rädd då

 

att vända om och möta andra och själv stå kvar

kanske jag skulle tänka att det är

ett lustigt steg jag har,  kanske skulle jag ropa

tyst att vänta jag vill prata lite till

är det vad jag vill

 

eller om jag såg mig själv skulle jag bli rädd då




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-04 13:21



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
En bra och tankeväckande text!
2016-02-09

  KYREUS of Sweden
Konfuderad kanske.
Skulle vi alla bli.
2016-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP