Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amatörer anser sig vara globaliseringsexperter


Idealisterna som får nervsammanbrott när deras tankar ifrågasätts har tagit över det avlånga landet i norr. De verklighetsfrämmande psykotiska amatörerna anser sig vara globaliseringsexperter, även om de saknar idéer om hur själva bygget av den mångkulturella gemenskapen ska byggas.

Det är svårt att göra hus, dra ledningar där vattnet kan strömma och glödlampans genialiska funktion är ingen självklarhet. Inte blir det enklare av att ultraliberala curlingbarn springer runt, får adhd varje gång de krockar med sina målsättningar, men vad målen kan tänkas vara förblir en klurig gåta.

Lyckan är viktig och rättvisan. Det är bara det att varje individ har olika krav och det skapar ett helvete för idealisterna, eftersom de blir så jävla besvikna på andras tankar. Beträffande curlingbarnens stressade dagar bör endast sägas att de är skapade i en värld där pappan och mamman fortfarande tycker synd om Televinken.

__________




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 435 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-02-05 17:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
os-ten-tey-shuh n
2016-02-12

  Marianne Räf
Elisabeth Nilsson skrev precis vad jag,--
också, tycker, här! Skriver under på det!
2016-02-05

    ej medlem längre
...och inte en enda feminist tycker synd om teskedsgumman, like lite som pappa konservativ applåderar Karl-Bertil Jonsson som ger en handmålad porslinstallrik till en fattig...
2016-02-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Idealister har jag lite svårt för. Känner mer för realister med lite optimism. Din prosa talar bra satir.
2016-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP