Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då Prince Blev Kung

~*~

Vissa år färgas av olika händelser, en film, musik eller andra tilldragelser

ett år hade jag mina egna rocklåtar i huvudet, putsade dem i all oändlighet; vi parkerade bilen långt uppe i gränskanterna av byn i skogen för att plocka svamp, stora traktorspår in i trollskogen och myren med en sten mitt i som en grön sjö

jag tänkte på att det passade bra som filminspelning

och på Prince parkerande sin MC i filmen Purple Rain
i en skog i USA
både hans musik och film speglade det året

hemma då utflykten var klar
satte jag som vanligt på Ozzy
eller nåt annat igen

en musik med ett stort Zodiak Drakhuvud
som färgade hela min generation
som vi fortfarande ser svansen av än idag

har man tur kan man se skogstrollen från förr på TV-skärmen, både Ozzy och Prince...

 

18 Dec 2015

L Patrik W Johansson

 

 




Fri vers (Fri form) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-05 21:20



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Trevligt med musikaliska minnen...
2016-02-06

    ej medlem längre
Jo det minns även jag...
2016-02-06
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP