Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minne av den underbara diktaren Bodil Malmsten!


På väg ner i

 

På väg ner i

känslornas källarvalv

möter han en empatisk läkare

som säger att du har inte cancer

utan en sjukdom som går att bota.

 

Golvet lyfts och han far upp till entrén




Fri vers (Prosapoesi) av Fredrik P. VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-02-06 21:20



Bookmark and Share


  aol
Man förstår vilken enorm lättnad.
2016-02-07

  Stefan Albrektsson
Snyggt! En underbar vändning till hopp - förstår att "golvet lyfts"!!
2016-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP