Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

guldlänk

 

du kysser mina tankar och

 

vaggar mig till tröst

 

 

ser mina brister

 

men dömer mig  ändå inte

 

 

bara iakttar

 

 

stilla i nuet

 

 

 

*

 

 

du har vandrat iväg nu

 

till en annan plats

 

 

men lämnat mig

 

 

 

 

en liten guldlänk kvar

 

 

 så jag kan följa dig

 




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 235 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-02-07 01:14



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Sorgset finstämd
2016-02-08

  ResenärGenomLivet VIP
Vemod och längtan blandas med en gnutta hopp...så vackert...
2016-02-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Sorg och vemod diktat i berörande ord.
2016-02-07

    ej medlem längre
Vackra vemodiga ord.
2016-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell