Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skåpmat


allt som är rent

landet jag lever i
har vridit äggklockan
till ett tickande svart hål
där falska hånleenden och total idioti
faller som surt giftigt regn
översvämmar redan bräddfyllda åsiktskloaker
reservoarer av dårskap
spiller över
rinner ner
förgiftar allt som är rent

själarna som en gång
sprang vilt här
har tystnat
sjunger inte längre i trädtopparna
ruttnar i högar på soptipparna




Fri vers (Fri form) av Larsch Garage
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-07 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larsch Garage
Larsch Garage