Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten teaser ur min roman I hundarnas timma som har utkommit på Viberg förlag i april 2018. Läs mera om boken på facebooksidan I hundarnas timma.


Teaser

Genom den stängda dörren och upp till vinden lät det hårt om språket.
Orgeln blandade sig med rösterna och jag tryckte fingrarna i öronen men det hemska trängde ändå in och ingenting kunde gömmas.

******

Farbror Karls ansikte hade blivit indianmörkt och han hade lett men inte snällt utan så att det såg ut som om han grimaserade.
Han liknade en varg med tandraden blänkande i det stela grinet.

 

https://www.facebook.com/I-hundarnas-timma-1715321415444828/




Prosa (Roman) av Mia Bergenheim
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-07 17:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Påminner om det helvetiska oväsen jag fick stå ut med tidigare i dag. Hörselkåpor (Musse Pigg-öron) hjälpte ej. Öronproppar ej heller, trots att de i vanliga fall kan dämpa till och med sirenernas sång.

*****

Gissa om jag blev indianmörk själv ...
2016-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Mia Bergenheim
Mia Bergenheim