Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rumtiden

Har försökt med vatten
Tills endast fukten återstod
Att spela glidarspelet
Ger mig mer friktion

Har försökt med frihet
Tills jag fick restriktioner
Att fixera, att bryta, inget annat
Böjer rummet, så jag hinner i tid




Fri vers av Arvast
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-07 21:58



Bookmark and Share


  Silverstripe
Att skapa sina egna vägar. Om så via vatten eller kvantmekanik spelar ingen roll. Bra!
2016-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Arvast
Arvast