Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resning

Som en förbön
För de förlorade
Män i för mycket mascara
Samlar du mod och
Står upp för din sak
Likt Satan väljer ut frälsta
Till sin offerfest




Fri vers av Arvast
Läst 180 gånger
Publicerad 2020-08-21 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arvast
Arvast