Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Skulle du va en musik-term skulle du vara ett ritardando"


Ritardando

Bredvid min hand på pianots tangenter
ligger din hand redo för konsert
Du värmer upp i C-dur skala
sen sätter du fart in i stycke efter stycke

Du gör musiken, du blir musiken, du är
musiken... Du blir det långsamma men
obeskrivligt vackra ritardandot!

Ljuv som ett pianos toner
och mjuk som ett ritardando
...Synonymer som passar in på dig.




Fri vers av Krimskramsan VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-08 02:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP