Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skåpmat


Långsamt

Charles Darwin 1809 - 1882

människans död kommer
långsamt
som havet äter klippan
som odjuret stelnar i urberget

*

MTV Disney Junior Al Jazeera
satelliten sliter
i sexhundra södervända paraboler
det digitala sönderfallet rinner
längs rader av
åsidosatta balkonger

det finns ingen återvändo nu
när vi börjat äta av varandra




Fri vers (Fri form) av Larsch Garage
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-09 10:05



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1660261

2016-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Larsch Garage
Larsch Garage