Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns det en doktor i huset?


Ja, doktor House

Bra
Tror du att du kan kalla på honom, tror du
för det ligger en skadad person här
som är i nöd
Så nu är det bråttom

Näej, det går inte, surru

Och varför inte då, då

Nej, han finns i huset, fast i min Tv ruta
Han är på Tv vår gode Doktor House

Jaha, då förstår jag
Du pratar väl om mannen som kan tala med sjukdomar

Ja

Han som kan bota det mesta

Mm, ja just han...

Finns det en doktor i huset?

Ken Cassel
11/2-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 345 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-11 04:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel