Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barfota längst stranden

Likt marshmallows över lägereldens glöd
mitt hjärta smälter när du ler mot mig
Jag känner hur jag i ansiktet blir alldeles röd
när jag inser hur mycket jag faktiskt gillar dig
I magen fladdrar fjärilarna med silkesvingar små
nervositeten gör att jag blir darrig på handen
Benen viker sig under kroppen och jag får svårt att gå
i min fantasi promenerar vi barfota längst stranden






Bunden vers (Rim) av Elias.W
Läst 379 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-12 01:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert
2016-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Elias.W
Elias.W