Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill visa dig



Ta min hand
låt oss gå på vandring

jag vill visa dig
hur man läser
livet

Orden i böckerna
är texten om livet

men Livet har en egen
bok
som saknar ord

och ändå bär
alla svaren till oss

Och
när vi inte förstår
det vi läser idag

Kommer morgondagen
att bära det till oss

kanske inte som vi vill
och inte som vi väntar

men budskapet
ska hjälpa oss
att läsa vidare....




Fri vers (Fri form) av Michaela Dutius
Läst 463 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-02-13 20:50



Bookmark and Share


  Pilträd
<3
2019-01-27

  anits VIP
Mycket klokskap i din vackra dikt!
2016-04-04

  Goraxy 89 Orion VIP
Jag trodde ett ögonblick att jag kunde skriva ! Nu måste jag göra en djup bugning. Jag skulle också ta av mig hatten om jag kunde, men den sitter ohjälpligt fast på min profilbild.
Nu - bort med skämten // Din text håller måttet från början till slutet och innehållet speglar ett sådant djup och livsvisdom att jag bara förundras, och det verkar som om NÅGON talar direkt till mitt innersta, när jag läser någon av dina texter - TACK !
2016-02-18

  ResenärGenomLivet VIP
Visa ord...mycket bra skrivet...
2016-02-14

  mike irow
det kallar jag
det verkliga
sanna budskap
och sann
verklig dikt
grattis
2016-02-14

  Vilsen Annette-hittar vägen
Mycket vackert !!!!!
2016-02-14

  Maria Sundelin VIP
Fina tankar om livet
Kramar
2016-02-13

    Birgersdotter VIP
Underbart..jag vill visa dig hur man läser livet!.Tycker om...
2016-02-13

    ej medlem längre
Så vackert skrivet om konsten att läsa livet!
2016-02-13

    Max Poisé
Grundläggande!
Bravo !
2016-02-13

  Gisela Nordell
väldigt fin och tankeväckande text!
2016-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius