Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bryderi

Du kom, tog min hand och bad mig föra
Men jag visste inte vad jag skulle göra

Ska jag gå höger eller vänster
Kanske erbjuda mina tjänster

Vilket dilemma, fast det spelade ingen roll
För när vi kom fram var det ändå ingen hemma




Fri vers (Fri form) av Maggan
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-13 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maggan
Maggan