Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett exempel


Modern poesi


Ett ord
per rad
är nog
med helst
ej någon
kommatering
eller ens
någon mening
eller hur?




Fri vers av Aurelio
Läst 540 gånger
Publicerad 2006-04-30 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aurelio
Aurelio