Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sorgen är ett bindestreck

 

sorgen är ett bindestreck

mitt i den grå dagen

där smärtan kryper på bara knän

över stenlagt hjärta

 

så blev mitt liv

några hastiga andetag

i dagen i mötet

en grimas mot slutet

 

hat luktar inte

förtvivlan lämnar inga spår

 




Fri vers av andrasidan
Läst 343 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-02-15 10:58



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja, det blir fler och fler bindesteck att bära....
2019-01-12

    ej medlem längre
En text som får mig att stanna upp mitt i steget...berörande och starka är dina ord.
2016-02-15

  Marita Ohlquist VIP
Stark text som väcker tankar och känslor!
2016-02-15

    ej medlem längre
Tack för att du slänger dina pärlor åt oss svin.
2016-02-15
  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan