Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland känns de som att man lever i sitt eget skal, ibland vill man inte gå ut man vill inte göra sig sårbar igen


Hur ska jag komma hem?

Hur ska jag komma hem imorgon?
komma till vardagens gråa toner,
där livet uppdelas i alla möjliga zoner,

komma in på livet, glömma alla effekter av vår tid ?
NEJ; jag vill va kvar i mitt mörker, för alltid

Jag vill inte gå utanför mitt trygga skall,
jag vill inte se dig i din värld, jag vill ha fördelen
varje gång ditt ansikte framgår ?,
så syns mitt där bakom,
varje gång jag ser dina ögon strålar dom in i min själ,
inget jag gör, är längre fritt kan jag någon gång igen leva väl?

det blir inte bättre av att inte se dig,
men jag har inget annat val, i mina drömmar hemsöker du mig

I mina gråa toner finns mina regler
i mitt kvarter finns mitt sätt att se på solen,
förvridet och fixerat

Jag försöker att lämna
denna gången försöker jag att inte tänka

på dig

så som du aldrig tänkte på mig







Fri vers av Arte
Läst 291 gånger
Publicerad 2006-04-30 11:55



Bookmark and Share


  Cattastropher
"det blir inte bättre av att inte se dig,
men jag har inget annat val,
i mina drömmar hemsöker du mig"

...endast ett MEDVETET val
kan upplösa vår åtrås bojor....

en tröstedikt som jag sparar och läser
när det behövs .....:-)

Få män/killar som ens vågar yppa, än mindre visa
dessa känslor. Du är modig och vacker som
vågar älska!
/Cat
2006-05-03

  yoyyo
läst denna några gånger nu och försökt kommentera.. men vet inte vad jag ska säga mer än att det är mycket bra, skitbra
2006-04-30

    Jess81
visst är det så, ibland vill man inte möta världen. Gillar speciellt de sista raderna, du uttrycker ett sån stor sorg o vemod i dem, de går rakt in i hjärtat!
2006-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Arte
Arte