Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sereN

 

 

 

Jag har dig som ett berg, något föränderlig i formen men ändå fast

som en flytsten över dagarna,

ett grus vid mitt

 

du skaver helt lätt och jag vet att du är där

jag har älskat dig

 

tidlöst




Fri vers av Yrre VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-16 22:02



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
sådana härliga rader!
2016-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP