Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varje dag

Det händer under näsan,
rakt framför ögonen på dig

Det går nästan att dofta
känna ana och se

Du står helt aningslös
Du står där och det strömmar
snabbt långt och iväg

livet
vill dras med




Fri vers av mörkö
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-17 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mörkö