Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2016 02 18

 

 

sitter här

utan något som kommer

något som var

 

i ett kristalliskt nu

en natt

utan återvändo

 

banalt – inte

en enda natt

har återvändo

 

ibland tack o lov

lika ibland

dessvärre

 

sitter här

varken ut eller in

och timmarna går

 

 

 

 

 




Fri vers av petter rost
Läst 525 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2016-02-18 02:21



Bookmark and Share


  tildam
och så hur dom ändå alltid vänder åter. På något jävla vänster. Mycket rakt och starkt skrivet.
2016-07-27

  Lollitta VIP
inte

en enda natt

har återvändo
_______________________!!!!!!!!!!

jag skulle bränna upp dem till återvändo!
2016-04-16

  Maiah VIP
En stark känsla av det ensamma nuet i universum
2016-02-21

    flordeoro
intressant väldigt intressant.
2016-02-18

    skamfilad
Ett onödigt nödvändigt nu. Timmarna som känns så himla stilla och långsamma tar dig ändå någonstans tillslut. Tiden tar dig framåt - till framtiden. Tack för detta kvällspoem, det gjorde några minuter som kunde blivit slösade eller oanvända till ett par förgyllda minuter. Allt gott till dig.
2016-02-18

  Blomma-Stjärna VIP
hästen står i spiltan och stampar - det är känslan som kommer för mig -
2016-02-18

  i af apa
i härvaron av
Godot...
2016-02-18

  Minkki VIP
letar efter något positivt att säga om situationen i texten - och, jo!
* påtaglig närvaro, välförmedlad *
2016-02-18

  walborg
Becket
2016-02-18
  > Nästa text
< Föregående

petter rost
petter rost