Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brokad,väl vÄvd

 

Hon har formsatt fållen

den får inte hindra, inte ljuga

bara ben är bara ben, men de ska synas

Hon ska  forma ord med dem, sjunga,

denna evinnerliga gånglåt om livet

fram ska hon och det gamla ska slätas över

fållen måste vara skarp, monument ska rivas

eror ska smulas sönder

 

tillslut fanns hon inte längre

 

tiden stod ljum och stilla bland det nakna bara

 

detta liv som höll ingentinget högt 

flitens lampa dog, blek och trött.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-02-18 08:49



Bookmark and Share


  Bossepoet från Österbotten
vemod kan vara vacker
2016-02-19

  Gisela Nordell
vemodiga, varsamma rader.
2016-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP