Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt

Djupa fåror i mina naglar
Förtvivlat skyddande nagelband
Små isande stenkulor inom mig haglar
då jag en gång för alla måste ro mig själv i land




Fri vers av Krimskramsan VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-02-19 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP