Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag dog

Ensamheten tärde

Mörkret föll som snö

där satt du

Du, min egna skugga

Mitt forna jag

Du är glömd

Gömd i mitt innersta helvete

i ditt hem

Nu är jag här

Här vill jag stanna, växa

När jag dog, levde jag som bäst




Fri vers (Fri form) av Luma
Läst 380 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-02-20 01:45



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
"Här vill jag stanna, växa"

Starkt och bra!
2016-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Luma
Luma