Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är mycket som händer runtomkring Men de flesta märker visst ingenting Folk lever i sin egen bubbelvärld Tycker internet ger dem livet och flärd Många har ingen aning om strålning Bland oss människor blir det grov ställning Vi är under ständig da


Bubblanlivet

Det är mycket som händer runtomkring
Men de flesta märker visst ingenting
Folk lever i sin egen bubbelvärld
Tycker internet ger dem livet och flärd
Många har ingen aning om strålning
Bland oss människor blir det grov sållning
Vi är under ständig datakontroll
Makteliten vill att vi kammar noll.

Men alla lever i sin egen värld
Tror kanske att de själva är mest värd
Sanningen är att vi snart går under
Så fort nå"n diktator gör en blunder
Alla fortsätter leva som förut
Vet inte att allting snart tar slut
Det finns bara ett sätt att klara sig
Du måste korset underordna dig.




Bunden vers (Rim) av Maria Eliasson
Läst 176 gånger
Publicerad 2016-02-20 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Eliasson
Maria Eliasson