Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
HÄR&NU


Båten ~ Herr Ocknu

det svindlar
rakt ut

tusenmiljoner - miljarder tankar
rakt ut

utanför himlavalvet
ut i universums oändliga silverband

det går ej att hantera
jag behöver en livboj

livbojen finns i båten
i båten finns här och nu

i båten existerar endast jag och du




Fri vers (Fri form) av Krimskramsan VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-20 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP