Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att ligga med dig gillar jag


Vuxenlek

Kom vila i mitt sköte
där du vilat så många gånger förr

När vi haft ett magiskt möte
då du stått utanför min dörr

Då vi hängett oss till varandra
möten utan några gränser

Det vi gör kan ingen klandra
av fysisk närhet våra kroppar glänser

Att jag vill ha dig kan jag inte förneka
och detsamma gäller dig

Det är underbart att med dig leka
och jag vet att du vill ta mig

Du tar mig långsamt och lätt
du tar mig hårt och rått

Det du gör känns fantastiskt och rätt
känslan sitter kvar långt efter att du gått




Fri vers (Fri form) av Maggan
Läst 843 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-02-20 17:50



Bookmark and Share


  DominiQueen VIP
Mmmm, ljuvlig, varmt och sinnligt...
2016-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Maggan
Maggan